Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

5 κοντινές αποδράσεις από την Αθήνα

  Εάν δεν έχετε τα χρήματα και το χρόνο,για να κάνετε κάποιο ταξίδι,αλλά νιώθετε πώς έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα της Αθήνας,μην απελπίζεστε!
  Υπάρχουν κοντινά μέρη,που απέχουν λίγα μόνο χιλιόμετρα από την Αθήνα,είναι όμως ικανά να σας αναζωογονήσουν και να σας κάνουν να ανανεωθείτε!
 Ας δούμε λοιπόν πέντε μέρη,για κοντινές αποδράσεις!


1)ΧΑΛΚΙΔΑ
Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας Χαλκίδα,είναι ότι πρέπει για μια μονοήμερη εκδρομή!
Απέχει μόλις 78 χιλιόμετρα,και προσφέρεται για μια απολαυστική Κυριακή.Η Χαλκίδα έχει πολλές καφετέριες,εστιατόρια,και μπαράκια,και είναι ταυτόχρονα ένα κοσμοπολίτικο και ήσυχο μέρος,ενώ είναι ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές!

2)ΝΑΥΠΛΙΟ
Μόλις δύο ώρες έξω από την Αθήνα,το ιστορικό Ναύπλιο,αποτελεί ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες αποδράσεις!Νεοκλασικά κτίρια,ρομαντικά στενάκια,και παραθαλάσσιες βόλτες κατά μήκος του λιμανιού,θα σας ταξιδέψουν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον,και θα σας κάνουν να αποβάλετε  όλα τα άγχη της καθημερινότητας!

3)ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα,το Λουτράκι,αποτελεί ιδανικό προορισμό για ένα ξέγνοιαστο διήμερο ή και μονοήμερο!Με πολλές δραστηριότητες,το καζίνο,ξενοδοχεία για κάθε γούστο και βαλάντιο,προσιτές πολυτέλειες,σπα μασάζ,και πολλά πολλά μαγαζιά-καφετέριες,μπαρ κ.α. θα περάσετε καλά και θα κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν!


4)ΑΡΑΧΩΒΑ
Από τους πιο δημοφιλείς και κοσμοπολίτικους προορισμούς!Την έχουν αποκαλέσει Μύκονο του χειμώνα,ενδύκνειται για βραδιές με ατέλειωτο ξενύχτι,αλλά και για πιο ήρεμα βράδια,ανάλογα με το τι ζητάτε!Στους πρόποδες του Παρνασσού απολαύστε τοπικές γεύσεις και μυρωδιές,ενώ το χειμώνα μπορείτε να επισκεφτείτε και το χιονοδρομικό κέντρο!

5)ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
145 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα,τα Καλάβρυτα περιμένουν τους επισκέπτες τους.Με πολλά ιστορικά και αρχαιολογικά αξιοθέατα,αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο,αποτελούν ιδανικό προορισμό,για μια ''μεγάλη μονοήμερη εκδρομή'' που θα σας συγκινήσει και σίγουρα θα περάσετε καλά,με τοπία που κόβουν την ανάσα!

Γενικώς υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε,και να ξεγνοιάσετε χωρίς να χρειαστεί να λείψετε για μέρες!Καλή διάθεση να υπάρχει,και καλή παρέα,και όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας εξαφανίζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου