Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Υπάρχουν και στα βουνά μας παραλίες!


Αν θέλετε για φέτος να κάνετε κάτι πραγματικά εναλλακτικό, αν το πατρικό σας είναι στο βουνό και η ...



θάλασσα απέχει κάπως μακριά, υπάρχει και άλλη λύση για να δροσιστείτε. Βουτήξτε στις λίμνες, κάντε ηλιοθεραπεία στις πλαγιές και υδρομασάζ στους καταρράκτες.

Ήπειρος

Ηλιοθεραπεία στην Αστράκα

Βουτιά σε υψόμετρο 2000 μέτρων θα κάνετε στη Δρακόλιμνη της Τύμφης στο Πάπιγκο της Ηπείρου. Για να φτάσετε εδώ θα πρέπει να περπατήσετε για περίπου τέσσερις σε μια απαιτητική διαδρομή, αλλά το κολύμπι με φόντο τις κορυφές της Αστράκας θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Στην ίδια περιοχή υπάρχουν οι Κολυμπήθρες πολύ κοντά στο δρόμο που ενώνει το Μικρό με το Μεγάλο Πάπιγκο. Πρόκειται για φυσικές πισίνες με παγωμένα, συνήθως νερά, η επαφή μαζί τους προσφέρει ευεξία και αποτελεί μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.

Γρεβενά

Υδρομασάζ στο ποτάμι

Αν επιθυμείται φυσικό Jacuzzi, τότε βρείτε τον ποταμό Βενέτικος στα Γρεβενά που αποτελεί παραπόταμο του Αλιάκμονα. Θα σας οδηγήσει σε αυτόν το μονοπάτι που ξεκινά από το χωματόδρομο στο χωριό Σπήλαιο και καταλήγει στο φαράγγι της Πορτίτσας. τα νερά στριμώχνονται με ιδανική ορμή έτσι ώστε να σας κάνουν μασάζ καθώς κατεβαίνουν.







kamarinia.gr

1 σχόλιο: