Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Οι Brangelina στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής

Στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής βρέθηκαν το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου οι θαλαμηγοί των Angelina Jolie, Brad Pitt και Robert De Niro.
Οι stars του Hollywood άραξαν ανοιχτά του κολπίσκου της Ειρήνης, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον προσεγγίσει κάποιος από τη στεριά. Στην περιοχή “έκοβαν βόλτες”, επίσης, περίπου 15 φουσκωτά με paparazzi από διεθνή πρακτορεία που προσπαθούν να προσεγγίσουν τον κολπίσκο και να απαθανατίσουν το ζεύγος Brangelina και την “ιερή αγελάδα” της 7ης Τέχνης. 

Το FTHIS.GR, όμως, είναι εκείνο που κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικά την πολυπόθητη φωτογραφία που επιβεβαιώνει την παρουσία του ζεύγους στη Χαλκιδική και την παρουσία τους στα Πυργαδίκια. 

Η φωτογραφία που ακολουθεί τραβήχτηκε από την κυρία Ρούλα Οικονόμου, κάτοικο της περιοχής και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Το Τζάκι" στα Ριζά, με το iphone της και δείχνει την Angelina να επιβιβάζεται στο τζιπ υπό το άγρυπνο βλέμμα των σωματοφυλάκων της. 



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR , ο μάγειρας των stars τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας πήγε στην ψαραγορά του γραφικού χωριού για να προμηθευτεί φρέσκα ψάρια.Από το πρωί, το πλήρωμα του σκάφους έστησε στην παραλία του κολπίσκου ξαπλώστρες, καρέκλες, τραπέζια και πουφ. Μάλιστα, οι σωματοφύλακες που τους συνοδεύουν "χώρισαν" την παραλία του κολπίσκου στη μέση, για να μην ενοχλούν οι -λιγοστοί- λουόμενοι τους stars! 

Πηγή :ww.Real.gr

1 σχόλιο:

  1. Αχ αυτά τα κοσμοπολίτικα Πυργαδίκια! Έχουν κάψει πολλές καρδιές εφέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή