Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πώς να βρείτε οικονομικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Έστω ότι καταφέρατε να κλείσετε πολύ οικονμικά εισιτήρια για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει. Τι γίνεται όμως με τη διαμονή; Καλό είναι να έχετε κλείσει ξενοδοχείο πριν φτάσετε στον προορισμό σας και ψάχνετε τελευταία στιγμή στην τιμή που θα σας προσφέρουν.


Το πρώτο βήμα είναι να σκεφτείτε τι ακριβώς ψάχνετε. Θέλετε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις ή σας αρκεί ένα καλό, ήσυχο και καθαρό ξενοδοχείο; Σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξετε τις παροχές του δωματίο όπως κλιματισμός, τηλεόραση, ψυγείο ή minibar, wifi, κουζίνα, σεσουάρ κ.α.

Το δεύτερο που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη είναι η τοποθεσία. Θέλετε να είναι στο κέντρο της πόλης, σε πιο ήσυχη περιοχή ή κοντά στη θάλασσα; Καλό είναι να επιλέξετε την περιοχή που σας βολεύει (να υπάρχουν συγκοινωνίες), ώστε να αποφύγετε προβλήματα και καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Τέλος, πρέπει να συγκρίνετε τιμές μέχρι να αποφασίσετε που θα κλείσετε. Υπάρχουν διάφορα site που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό, όπως το booking και το trivago. Συγκεκριμένα για το booking κάντε μία εγγαφή ώστε να σας αποστέλλουν προσφορές για ξενοδοχεία της τελευταίας στιγμης. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τιμές σε καλά ξενοδοχεία χωρίς πρωινό είναι πολύ πιο συμφέρουσες όπως και όταν υπάρχει προχρέωση (non-refundable). Αν λοιπόν είστε σίγουρη για τις ημερομηνίες που κλείνετε προτιμήστε τα. Όσο για το πρωινό, συμφέρει περισσότερο να ψωνίσετε από ένα κοντινό σούπερε μάρκετ και μπορείτε να το απολαμβάνετε στο δωμάτιό σας.

Καλή αναζήτηση λοιπόν και καλή διαμονή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου