Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Οικονομικό ταξίδι στη Βουδαπέστη απο Θεσσαλονίκη!

Μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να γνωρίζετε την αεροπορική εταιρία Ryanair με τις πολύ οικονομικές πτήσεις της στην Ευρώπη από Θεσσαλονίκη, αλλά ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε και άλλες εταιρίες. Απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Βουδαπέστη πραγματοποιεί κάθε Δευτέρα και Παρασκευή η ουγγρική low cost εταιρία Wizz Air.



Οι κανονισμοί είναι παρόμοιοι με αυτούς της Ryanair, δηλαδή θα πρέπει να κάνετε web check-in και οι αποσκευές χρεώνονται extra, εκτός από αυτή που πέρνετε στην καμπίνα του αεροπλάνου με διαστάσεις 42x32x25cm και βάρος 8kg. Οι ναύλοι κυμαίνονται ανάλογα με την περίοδο, αλλά μπορείτε να πετύχετε πολύ καλές τιμές αν κλείσετε τα εισιτήρια εγκαίρως. Συνήθως η επιστροφή είναι ελαφρώς φθηνότερη (έως και 20€!).

Η Βουδαπέστη είναι πανέμορφη πόλη και αξίζει να την επισκεφτείτε όλες τις εποχές. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Δούναβη χωρίζεται στη Βούδα και την Πέστη. Δεν είναι ακριβή πόλη, κυρίως στα ποτά και στους καφέδες, αλλά και στο φαγητό αν προτιμήσετε παραδοσιακά εστιατόρια. Επίσης, υπάρχουν φθηνά και καθαρά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι πολύ φθηνές αλλά και τα ταξί σε παρόμοιες τιμές με τα δικά μας. Τα περισσότερα αξιοθέατα όμως μπορείτε να τα δείτε και περπατώντας στην πόλη.

Αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ακόμα και δύο νύχτες είναι αρκετές για να ξεφύγετε για ένα σαββατοκύριακο.Όσο για το κόστος, μπορείτε και με λιγότερο από 300€ το άτομο για τρεις μέρες, να περάσετε εξαιρετικά χωρίς να στερηθείτε τίποτα απολύτως!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου