Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Φθηνές πτήσεις για τα ελληνικά νησιά μας! Πετάξτε τώρα!

Ακόμη αναρωτιέστε που να πάτε διακοπές; Έφτασε η στιγμή να οργανωθείτε! Επιλέξτε το νησί που επιθυμείτε και μην ανησυχείτε για το κόστος. Δύο νέες αεροπορικές εταιρίες έρχονται να μας προσφέρουν απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη  αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, σε αρκετά ελληνικά νησιά και σε πολύ καλές τιμές!


Συγκεκριμένα η Astra Airlines ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη προς Χίο, Χανιά, Κέρκυρα, Μύκονο, Σάμο, Σαντορίνη, Κω, Κάρπαθο και Ζάκυνθο με τιμές που ξεκινούν από 40 € με επιστροφή! Η εταιρία αυτή ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 2008 και έχει καταφέρει σε λίγα χρόνια να γίνει αρκετά ανταγωνιστική με τις χαμηλές τιμές της αλλά και τους προορισμούς της.

Μία άλλη αεροπορική εταιρία με πολύ χαμηλούς ναύλους, ιδρύθηκε εδώ και λίγα χρόνια στην Κρήτη και πρόκειται για την Sky Express. Από Θεσσαλονίκη υπάρχουν πτήσεις προς τρία υπέροχα ελληνικα νησιά, την Ικαρία, τη Λήμνο και τη Σκύρο με τιμές που ξεκινούν από 50 € (one way). Το καλό όμως με αυτήν την εταιρία δεν είναι μόνο το χαμηλό κόστος, αλλά κυρίως οι πολλές πτήσεις από διάφορα μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδας (Αλεξανδρούπολη, Πρέβεζα, Κοζάνη, Καστοριά, Αθήνα) και φυσικά απυθείας πτήσεις από Ηράκλειο (προς Αθήνα, Ικαρία, Σαντορίνη, Κω, Κύθηρα, Ρόδο) και Σητεία (προς Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Πρέβεζα).

Ξεκινήστε λοιπόν να σερφάρετε, επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό στην καλύτερη τιμή και καλές διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου